Insurgency trenutno brezplačen!

Precej popularna večigralska streljačina Insurgency je trenutno povsem brezplačna na Steamu!

Tu se ne gre samo za omejen čas, saj ko igro enkrat aktivirate, bo ostala vaša za vedno. No, razen če gre Steam pod rušo, kar pa se verjetno ne bo zgodilo še tako kmalu.

Darežljivost razvijalca ni povsem brez razloga, saj septembra pripravljajo nadaljevanje v obliki Unsurgency: Sandstorm, zato je to dobra poteza za promocijo prihajajočega sekvela.

Odkar je nastopilo brezplačno obdobje, je Insurgency pridobil bogato število novih igralcev. Spletna stran Steam Charts pravi, da jo trenutno preigrava celo preko 100.000 igralcev kar pomeni, da na večigralski spopad ne boste čakali predolgo.

Tisti, ki boste dotično ponudbo izkoristili, se lahko veselite tudi nižje cene nadaljevanja, saj boste prejeli popust v višini 10%. Če to združite z prednaročilnim popustom, posekate ceno za 20% in si lahko nadaljevanje privoščite za samo 23.99€.

Ponudba velja samo še par ur zato se velja podvizati!

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!