Rage 2 bo verjetno izšel tudi za Nintendo Switch

Direktor igre Rage 2 je pred kratkim namignil prihod igre tudi na konzolo Nintendo Switch. Vse in še več smo izvedeli med pogovorom z Tim Willits-om. Seveda to pomeni, da bo igra najprej izšla za PC, Xbox One in PlayStation 4 in šele v letu 2019 za Nintendo Switch, saj je potrebno narediti kar nekaj stvari, da bi zadeva delovala gladko na zadnji Nintendo konzoli. V samem pogovoru je bil omenjen tudi DOOM Eternal in po vsej verjetnosti bomo tudi tega lahko preizkušali na Switch-u v letu 2019.

Lepo je slišati, da se vse več igričarskih studiev odloča tudi za Nintendo Switch, a to seveda pomeni tudi višje stroške in daljši razvojni čas.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!