Total War: Three Kingdoms z novim napovednikom

Že kar nekaj čakamo na polnopravno nadaljevanje zgodovinske Total War serije. Sicer nam razvijalec Creative Assemly redno dostavlja naslove iz univerzuma Warhammer ali pa pol-nadaljevanja kot so Total War: Thrones of Brittania, a tistega pravega naslednika ni in ni na spregled.

To se bo spremenilo z igro Total War: Three Kingdoms, ki nas bo odpeljala v čas antične Kitajske. Tokratni napovednik se osredotoči na vojaškega vodjo Sun Jiana, ki nosi vzdevek The Tiger of Jiangdong, ta pa se bo za boril proti tiraniji skupaj s še dvema herojema.

Three Kingdoms vseeno ne bo pvosem klasični naslov serije saj bodo heroji zelo močne enote, ki bodo imele praktično superherojske moči. Tako bo vojskovodja lahko napadel cele čete sovražnih enot in bo nosil močan vpliv na končen potek bitke. Bo pa prisoten tudi “Classic Mode”, kjer bodo njihove moči zmanjšane in bo lahko igro moč preigravati na bolj realističen način, ki bo bolj podoben prejšnjim naslovom iz serije.

V napovedniku je prvič prikazana tudi kampanjska mapa, ki izgleda najbolj podrobna doslej!

Total War: Three Kingdoms bo na voljo spomladi 2019.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Horizon Zero Dawn Complete Edition – čudovita zmes mehanskih dinozavrov in apokaliptične okolice

Ko so kakšno leto nazaj začele krožiti govorice o predelavi igre Horizon Zero Dawn za PC, so se te zdele tako nore...

Humble Bundle ponuja Ubisoftove igre po znižanih cenah

Danes se skoraj ne splača več kupovati iger ob izidu, saj v roku enega meseca dobimo naslov že za vsaj 25 %...

Logitech Pro X slušalke sedaj na voljo tudi v brezžični verziji

Sam sem se pred kratkim osvobodil skoraj vsega nadležnega kablovja pri svoji periferiji in povedati vam moram, da se nikoli nisem počutil...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!