Dishonored serija “počiva”

Razvijalec Arkane Studios je eden redkih ustvarjalcev, ki ustvarja čistokrvne enoigralske igre, visoke kvalitete. In čeprav so njihovi naslovi kot so Prey in Dishonored med kritiki in igralci bili toplo sprejeti, je očitna trpela prodaja zato tretjega dela Dishonored serije še nekaj časa ne bo na spregled.

No, vsaj tako pravi vodilni oblikovalec Ricardo Bare, ki je za spletno stran VG247 podal nekaj zanimivih izjav:

“Ne morem reči definitivno kaj se bo zgodilo v prihodnosti, saj se lahko zgodi karkoli, ampak Dishonored zaenkrat počiva.”

Prvi del ter nadaljevanje sta dobila pošten delež DLC-jev kar je privedlo do zadovoljivega konca zgodbe glavnega protagonista Corvo-ta a vseeno bi si zagotovo igralci želeli več pustolovščin v Dishonored svetu. Dobra novica je, da bo Arkane še vedno naprej delal na globokih enoigralskih igrah, morda pa celo zaštartajo povsem novo serijo:

“Stvari, ki so nam pomembne kot so globoki svetovi ter pripovedovanje zgodbe skozi okolico –  vedno bomo izdelovali okolja, kjer boste imeli občutek da ste obiskovalec, bodisi bo to Dunwall ali pa Talos 1.”

Kaj nam bo Arkane pripravil v prihodnosti, je odvisno samo od njih ter založnika Bethesda, imajo pa pod šapo še eno igro, o katere nadaljevanju ni bilo že dolgo slišati nič. Gre se za Arx Fatalis in morda nas razvijalec v prihodnosti preseneti prav z njo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime