Napovedan Jagged Alliance: Rage!

Ime Jagged Alliance bo pri marsikakšnemu igričarskemu veteranu na oko zvabilo nostalgično solzico, saj predvsem dvojka velja za eno najboljših taktično poteznih vojaških iger, ki jih je kadarkoli sproducirala igričarska industrija.

Kvalitetnega nadaljevanja ni bilo dolgo na spregled, saj so se razvijalci v letu 2013 nekaj trudili s Kickstarterjem, a proizvedena igra Flashback ni bila ravno kvalitetna.

Založnik THQ Nordic se noče predati in je tako včeraj napovedal nov naslov, imenovan Jagged Alliance: Rage!. Ta se bo dogajal 20 let po izvirniku na tropskem otoku, kjer se boste s četico najemnikov poskušali zoperstaviti drogeraškemu kartelu.

Naši kompanjoni bodo izurjeni veterani, vsi od njih pa bodo posedovali neko ozadno zgodbo, kot je recimo najemnik Ivan Dolvich, ki se bori z alkoholizmom zaradi smrti svojega nečaka ali pa Kyle Simmonsa, ki je sicer odličen pri skrivanju, a je v preteklosti preživel levkemijo in zdravje se mu ni nikoli povsem obnovilo.

Kako bodo vse te različne lastnosti naših karakterjev vplivale na sam potek igranja zaenkrat še ni znano, bo pa igra ostala potezna, kjer bodo najemniki posedovali “Rage” veščine, ki bodo skozi čas postajale močnejše.

Poleg samo enoigralske kampanje, bo na voljo tudi večigralsko sodelovalno igranje za dva igralca.

Datum izida zaenkrat še ni znan, na Steamu je zadeva označena samo kot “Kmalu”.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime