Projekt Top YouTuber Slovenije končan! Vrstni red ter razglasitev zmagovalca!

Naš projekt Top YouTuber Slovenije je bil uspešno pripeljan h koncu in odkrito lahko rečemo, da smo nad odzivom tekmovalcev ter njihovih podpornikov naravnost navdušeni. Morda je Slovenija majhna dežela a vseeno pri nas obstaja publika, ki bi na YouTubu rada spremljala tudi ustvarjalce slovenskih korenin, kar nam je v veliko veselje in ponos.

Tekmovalci projekta so imeli dober mesec časa, da so od svojih podpornikov nabrali čimveč glasov in treba je reči, da so praktično vsi imeli zveste podpornike. Pri nabiranju glasov je bila daleč najbolj učinkovita poteza, da so tekmovalci ustvarili video, ki je bil specifično namenjen glasovanju za projekt. Seveda je pomagalo tudi nagovarjanje preko socialnih medijev, svoj piskrček pa smo primaknili tudi mi, saj smo vsakega tekmovalca posebej predstavili na naši Facebook strani.

Boj je bil napet, še posebej na višjih pozicijah je bila zadeva precej neodločena. A končno so številke pokazale svoje in na koncu je zmagovalec lahko samo eden.

To je skozi huronski odziv svoje publike dosegel mladi YouTuber JackontheBox, ki je priplezal na sam vrh naše lestvice in ga lahko tako okronamo za zmagovalca projekta Top YouTuber Slovenije 2018! Jack, lahko ti samo čestitamo.

Čeprav ne morejo biti vsi tekmovalci zmagovalci, je lahko vsak od njih ponosen na svoje dosežke ter se lahko toplo zahvali podpori svoje publike. Tekmovanje na takem projektu ni ravno mačji kašelj, saj se je potrebno pokazati pred celotno Slovenijo, zraven pa od svojih pristašev zaprositi za vsakdanji glas. Zato česitke tudi ostalim tekmovalcem za pogum ter za vso vsebino, ki jo bodo še prinesli svoji publiki skozi svoje posnetke.

Celotna razvrstitev je tako sledeča:

  1. JACKONTHEBOX

  2. ROCKSTAR61

  3. ROKCOBL

  4. SHOKUGEKI
  5. TJASADEU
  6. FEARMY7INCH
  7. TLUKAC
  8. JANKRCEK
  9. ENEIUSREX

Kljub vsemu, zmagovalec ne bo samo eden saj bomo na naš prihajajoči dogodek v oktobru (kaj točno to bo, naj zaenkrat ostane še skrivnost), kjer bomo najvišje uvrščene povabili na udeležbo in tako boste lahko spoznali svoje heroje še v živo. Več informacij sledi kmalu!

Nagrade:
3x bon za storitev Telekoma Slovnije v vrednosti 250 €
1x UVI CHAIR gamerski stol po izboru nagrajenca
2x gamerski set; slušalke, tipkovnica, miška in podloga

Nagrade prejmejo prvi trije Youtuberji, nagrade bomo podelili na našem dogodku, ki bo predvidoma oktobra! Zmagovalce bomo naknadno kontaktirali!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime