Battlefield V dobil nov napovednik, kjer lahko vidimo utrinek Battle royale načina

Battle royale, Battle royale… Praktično vsi preigravajo ta najbolj popularen večigralski način, kjer trenutno kraljujeta igri Fortnite ter PUBG. Velika popularnost ter možnost po zaslužku sta privabila tudi velika založnika Activision ter Electronic Arts, vsak pa bo ponudil svojo inačica načina v svojih popularnih serijah Call of Duty ter Battlefield.

Včeraj je EA za Battlefield V izdal popolnoma nov napovednik, kjer lahko končno vidimo tudi utrinek njihove Battle royale inačice. Kot je razvidno, se bodo vojaki znašli na bojišču, ki ga bo obkroževal čedalje bolj stiskajoč obroč ognja. To se seveda ne razlikuje pretirano od denimo PUBG-ja, bo pa zanimivo videti, kako bodo naši vojščaki sprva sploh prišli na bojišče.

Kot lahko vidimo, pa bodo v Battle royalu pristona vozila oz. tanki, kar zna biti zanimiv taktični dodatek pri tako hitrem igralnem načinu kot je battle royale. Kakorkoli že, več bomo zagotovo izvedeli na letošnjem Gamescome festivalu, kjer bo EA močno prisoten.

Do takrat pa uživajte v spodnjem napovedniku!

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!