Diablo III Eternal Collection prihaja na Nintendo Switch

Pred nekaj urami sta nam Blizzard ter Nintendo postregla s super novičko.

Diablo III prihaja na Nintendo Switch! 
Človek kar nekako težko dojame, da je že Diablo 3 igra stara 6 let…Presneto, saj sem še nedavno preigraval dvojko. Tehnologija gre počasi naprej in končno bomo lahko preigravali trojko na poti v službo ali faks, če seveda uporabljamo javni prevoz. Obenem pa je konzola idealna za druženje in igranje Cooperative načina s prijatelji.
Na konzolo prihaja Eternal Collection, ki bo vsebovala razširitev Reaper of Souls in Necromancer DLC. Poleg tega bo zadeva vsebovala lokalni in spletni sodelovalni način. Lokalni način bomo lahko igrali kar s tremi drugimi prijatelji na razdeljenem zaslonu ali s štirim Switch konzolami.

Če torej do sedaj še niste preigravali naslova vam toplo priporočam, da izkoristite priložnosti, ob lastništvu Nintendo Switch seveda. Diablo 3 za Nintendo Switch bo izšel konec leta 2018, kupci Nintendove konzole pa bodo dobili prav dva posebna kozmetična predmeta (Ganondorf skin in Cuckoo pet). Več informacij lahko pričakujemo v prihodnjih tednih.

Blizzard je že dolgo časa namigoval, da ima v razvoju nove Diablo projekte, upamo pa, da s tem niso mislili samo na predelave, ampak da delajo na polnopravnem nadaljevanju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime