Diablo III Eternal Collection prihaja na Nintendo Switch

Pred nekaj urami sta nam Blizzard ter Nintendo postregla s super novičko.

Diablo III prihaja na Nintendo Switch! 
Človek kar nekako težko dojame, da je že Diablo 3 igra stara 6 let…Presneto, saj sem še nedavno preigraval dvojko. Tehnologija gre počasi naprej in končno bomo lahko preigravali trojko na poti v službo ali faks, če seveda uporabljamo javni prevoz. Obenem pa je konzola idealna za druženje in igranje Cooperative načina s prijatelji.
Na konzolo prihaja Eternal Collection, ki bo vsebovala razširitev Reaper of Souls in Necromancer DLC. Poleg tega bo zadeva vsebovala lokalni in spletni sodelovalni način. Lokalni način bomo lahko igrali kar s tremi drugimi prijatelji na razdeljenem zaslonu ali s štirim Switch konzolami.

Če torej do sedaj še niste preigravali naslova vam toplo priporočam, da izkoristite priložnosti, ob lastništvu Nintendo Switch seveda. Diablo 3 za Nintendo Switch bo izšel konec leta 2018, kupci Nintendove konzole pa bodo dobili prav dva posebna kozmetična predmeta (Ganondorf skin in Cuckoo pet). Več informacij lahko pričakujemo v prihodnjih tednih.

Blizzard je že dolgo časa namigoval, da ima v razvoju nove Diablo projekte, upamo pa, da s tem niso mislili samo na predelave, ampak da delajo na polnopravnem nadaljevanju.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!