Gone Home prihaja na Nintendo Switch

Tudi Gone Home bo kmalu mogoče igrati na konzoli Nintendo Switch. Studio Fullbright so naznanili njen prihod na konzolo in sicer se bo to zgodilo 23. avgusta.

Gre za interaktivno raziskovalno simulacijo, kjer igralec izkusi štorijo Katie Greenbriar, ki se je vrnila pozno ponoči v popolnoma prazno hišo. Njene družine ni več in tako se igralčeva srhljiva dogodivščina prične. Igralec lahko v sami igri raziskuje različne skrivnosti, zanimivo zgodbo in sestavlja vse koščke narativne sestavljanke v celoto.

Če ste zelo neučakani in še nimate igre jo lahko kupite na uradni spletni strani razvijalca za PC, PS4 ali Xbox One, na prenosno Nintendovo različico pa boste primorani počakati še par dni.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Return to Castle Wolfenstein dobiva oboževalsko predelavo

Skoraj 20 let mineva, odkar smo dobili odlično prvoosebno streljanko Return to Castle Wolfenstein. Ta je izšla ravno v času, ko se...

Crysis Remastered pestijo enake težave z optimizacijo kot original

Predelava prvega Crysisa se kopa v težavah že vse od same najave. Najprej so bili igralci zgroženi nad vizualno podobo, saj ta...

Cyberpunk 2077 bo imel krajšo zgodbo kot The Witcher 3 – znane uradne sistemske zahteve

Večina igralcev se strinja, da je bil The Witcher 3 fenomenalen RPG in ni jih malo, ki so se skozi igranje spustili...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!