Prinaša GeForce RTX serija revolucijo v svet iger?

Podjetje Nvidia je z oznanitvijo najnovejše GeForce RTX serije grafičnih kartic na letošnjem Gamescomu nedvomno močno razveselila navdušence v svetu računalništva in iger. Na dogodku pa sta tako poleg vseh podrobnosti glede novega izdelka Nvidie, bila predstavljena nova napovednika za Battlefield V in Shadow of the Tomb Raider, kjer je prisotna javnost izkazala veliko navdušenja ob igranju teh iger na GeForce RTX grafični kartici.

Kot je Nvidia na dogodku predstavila, je ena izmed najbolj revolucionarnih zmogljivosti nove Nvidia Turing arhitekture, ki se nahaja v seriji GeForce RTX, zmožnost programirljivega senčenja. Kako to izgleda v praksi oziroma pri samem poganjanju iger, pa je Nvidia v sodelovanju z razvijalci predstavila v dveh novih napovednikih za igri Battlefield V in Shadow of the Tomb Raider.
Kot je razvidno iz spodnja napovednika sta igri, zahvaljujoč naprednemu senčenju in odsevom, videti vrhunsko. Nove tehnologije, naprednejša umetna inteligenca in izjemna zmogljivost Turing arhitekture, ki je po zagotovilih Nvidie do kar 6-krat večja od prejšnje Pascal arhitekture, utegne tako med igre in svet računalniške tehnologije uvesti veliko novosti in celo revolucionarnih sprememb.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime