Torchlight Frontiers je dobil prvi igralni posnetek

Razvijalci Echtra Studios so pred kratkim pokazali napovednik za svojo igro Torchlight Frontiers, ki ni nič drugega kot MMO ARPG iz sveta vsem zelo dobro poznanih iger Torchlight in Torchlight 2. Glava družine Runic Games, glavni avtor prvih dveh iger, je vedno imel željo spraviti zadevo v svet spletnih iger, ampak zaradi nestrinjanj se je odločil, da ustanovi lasten studio in tako uresniči svoje sanje ter sanje nekaterih sodelavcev. Sam ima tudi veliko kilometrino kot uspešen razvijalec iger, saj je delal tudi pri Blizzard-u na projektih, kot so Diablo, Diablo 2 in razširitev Lord of Destruction. Iz pogovora smo izvedeli, da se bo igra vrtela okrog PvE vsebin, seveda pa so razvijalci povedali, da imajo v mislih tudi PvP in da želijo poskrbeti za izid na konzoli Nintendo Switch.

Na letošnjem Gamescom dogodku so nam razvijalci že pokazali kratek igralni posnetek igre Torchlight Frontiers in verjamemo, da nas proti koncu leta čaka še več podobnega, saj je igra napovedana v začetku leta 2019 za PC, Xbox One in PS4.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!