Fortnite – strele priklicale ogromno vijolično kocko

Če kolikor toliko preigravate igro Fortnite, ste zagotovo opazili kako se je na nebu pojavila razpoka, skozi katero so pricurljale zanimive zadeve, ki so v bistvu pripeljale v obstoj 5. sezono. Razpoka se je skozi čas začela zmanjševati a hkrati je spremenila svojo barvo v vijolično.

Malce zate so se po mapi začele pojavljati naključne vijolične strele in igralci so seveda ugibali, kaj za vraga vse to pomeni? Nič ne bi bilo čudnega, če se je razvijalec Epic že začel pripravljati za 6. sezono a ta še ne bo prišla tako kmalu.

Kakorkoli že, danes so strele storile nekaj zelo zanimivega. Priklicana je bila namreč ogromna vijolična kocka, ki je prekrita s čudnimi simboli in vsebuje vrsto zanimivih lastnosti. Če igralec stoji zraven nje, se mu počasi obnovi ščit; če jo streljamo se pojavijo strele, če pa na njo skočimo, se od nje odbijamo kot na trampolinu.

Kaj vse to pomeni bomo zagotovo izvedeli v prihajajočih dneh, lepo pa je videti, da razvijalec Epic še vedno poskrbi za takšne zanimive in unikatne dogodke.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime