Silent Hill 2: Enhanced Edition je skupek modov, ki popeljejo legendarno igro na naslednjo stopnjo

Ne vem za vas, a zame osebno Silent Hill 2 po vseh teh letih še vedno zaseda zelo visoko mesto na lestvici najboljših igričarskih grozljivk. Tudi če pustimo igrin horror aspekt ob strani, se gre še vedno za eno od iger, ki vsebuje zgodbo, ki ji niso kos niti novodobni naslovi.

Zato je pohvalno, da je igra, ki je izšla daljnega leta 2001, končno dobila skupek neuradnih popravkov, ki popravijo marsikaterega hrošča, zraven pa dodajo tudi nekaj novosti. Med temi izstopajo izboljšana avdio podpora, podpora širokozaslonskim resolucijam, izboljšana megla ter boljše kontrole.

Seveda se SH2 poznajo leta in tega tudi vsi ti popravki ne bodo odpravili a glede na to, da je franšiza zaenkrat povsem mrtva (no, vsaj Konami za njo očitno briga odkar je preklical obetajoči Silent Hills), je to dober izgovor, da se ponovno ali pa morda prvič potopite v to unikatno grozljivo izkušnjo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!