2019 brez novega Assassin’s Creeda; razkrita mapa za Odyssey

Assassin’s Creed franšiza bo naslednje leto počivala, zato v 2019 ne bomo preigravali novega naslova popularne historične sage.

To je potrdil vodja Ubisofta, Yves Guillemot, ki pravi, da se bo razvojna ekipa osredotočila na nove posodobitve za letošnji Assassin’s Creed: Odyssey, kjer bomo poleg popravkov pridobili tudi redni priliv nove vsebine.

“Ko boste letos dobili Odyssey, ga boste v bistvu dobili za par let. V Assassin’s smo imeli eno igro lani in eno letos, a naslednje leto ne boste imeli polnopravnega nadaljevanja saj je bilo to sedaj možno samo zaradi tega, ker sta dve ločeni ekipi istočasno delali na svojem Assassin’s Creed naslovu.”

Ne vem za vas ampak osebno še vedno nisem preigral titanskega Assassin’s Creed: Origins, pospešeno pa se približuje tudi nadaljevanje Odyssey, ki naj bi bilo še enkrat večje od predhodnika. Pred kratkim je na spletni stani Powepyx na plano pricurljala mapa, kjer je lepo razvidno, kje točno se bomo potepali.

Osebno sicer nisem navdušen, da je polovica mape sestavljena iz vodnih površin a zagotovo se bom zabaval tudi po potepanju gromozanskih pokrajinah Grčije ter Makedonije.

Mimogrede, za Assassin’s Creed: Odyssey, ki izide 5. oktobra, je nedavno izšel tudi nov napovednik, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime