Call of Cthulhu dobil prvi igralni napovednik

Ahhhh, Cthulhu.

Grozljivo okolje, ki ga je njega dni spočel slavni pisec H.P. Lovecraft je vsekakor nekaj posebnega, saj se gre za specifično zvrst srhljivosti imenovano “cosmic horror.” Zadeva je močno atmosferična a žal iger iz prav te zvrsti boleče primanjkuje. V bistvu vem samo za dve igri, ki bi ustrezale vsem pogojem, ki ga zahteva Lovecraftovo izročilo in to sta Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth ter Bloodborne.

K sreči prihaja na naše zaslone nov naslov, imenovan Call of Cthulhu in po videnem sodeč, razvijalci vedo kako se stvari streže. Na letošnjem sejmu Gamescomu smo pridobili tudi prvi igralni napovednik, ki je prikazal zadevo v akciji.

Ta ne bo ravno pretirana, saj se gre bolj za raziskovalno srhljivko, kjer ne bomo ravno vihteli vrsto orožij ampak se bolj zanašali na raziskovanje temnih kotičkov graščine Hawkins.

Naš junaček bo nosil ime Edward Pierce, ki je vojni veteran, rad pa tudi pogleda globoko v kozarec. Raziskoval bo umor mladenke, pri temu pa se bo moral zanašati na svoje detektivske sposobnosti, kjer sicer naš protagonist ne poseduje nadnaravnih sposobnosti, je pa zelo pozoren na podrobnosti, ki jih drugi spregledajo.

Call of Cthulu bomo preigravali 30. oktobra, ekskluzivno na Steamu, po malce nižji ceni 44.99€.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime