Prihaja Desperados III

Starejši igralci se zagotovo spomnite taktične strategije Desperados, ki je več kot desetletje nazaj navduševala PC igralce, ki obožujejo presneto zaguljene igre, zraven pa še obožujejo okoliš divjega zahoda.

Založnik THQ Nordic je na letošnjem Gamescomu navdušil vse zbrane s ponovno oživitvijo znamke z naslovom Desperados III.

Za razvoj bo tokrat skrbel studio Mimimi, ki so perfektna izbira za tovrstni naslov, saj je bil njihov zadnji projekt Shadow Tactics: Blades of the Shogun več kot uspešen in vidi se, da dečki razumejo, kako delati taktične realnočasovne strategije.

Spet bomo vodili četico Desperadosov, katere bo vodil veteran John Cooper, špil pa naj bi bil precej podoben izvirniku Desperados: Wanted Dead or Alive, s tem da bo vseboval nekaj posebnosti.

Med njimi izstopajo “civilna območja”, kjer se bomo lahko prosto sprehajali in skrbno načrtovali naše naslednje dejanje, brez da bi bili vsako sekundo pred grožnjo usmrtitve.

Se morda približuje obuditev tega pozabljenega žanra? Nedolgo tega je namreč založnik Kalypso Media oznanil oživitev Commandos franšize, zato znamo kmalu čepeti pred ekrani, si živčno grizti nohte in bedeti dolgo v noč, kot takrat, ko so bile tosortne igre na višku popularnosti.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!