Cyberpunk 2077 dobil ogromen, 48 minutni napovednik

Wow, kakšno adrenalinsko vožnjo nam je danes pripravil razvijalec CD Projekt RED, avtor veleuspešne The Witcher serije.

Že popoldne je nenadoma oživel njihov uradni Twitch kanal, ki je par ur samo kazal kodo in oboževalci so nestrpno pričakovali razdodetje, kaj za vraga vse to pomeni.

Kasneje je prišel namig, da bomo ob 19.00 končno dobili nekaj konkretnega. Ob 18.30 se je koda končno spremenila, saj se je izpisala vrstica “Uploading”, zraven pa so začeli naraščati procenti. Ob 18.45 so slednji dosegli številko 99%, ta pa je stala vse do sedmih, ko smo končno dobili igralni napovednik.

Pričakovali smo kratek posnetek, dobili pa skoraj uro dolg video, kjer smo se sprehodili skozi dve misiji in bili priča dialogom, akciji, nadgrajevanju karakterja ter vožnji z avtom.

Navdušuje dejstvo, da bo pri ustvarjenju karakterja moč izbirati med moškim ali žensko, vsak od njiju pa bo vseboval svojega zvočnega protagonista, izbira spola pa bo vplivala tudi na nadaljnji potek igranja.

Prisotno bo tudi destruktivno okolje, ogromno mesto imenovano Night City pa ne bo vsebovalo nobenih nalagalnih zaslonov, kar pomeni, da bo moč prehajati med ulicami in zgradbami povsem tekoče, brez najedajočih “loadingov”.

Vsebine za pregledati je res ogromno zato je najbolje, da se namestite v nekaj udobnega, pripravite pijačo ter jedačo in se spustite v svet igre Cyberpunk 2077.

In ne, preden vprašate, še vedno nismo dobili datuma izida zato je verjetno naslov še kar daleč stran.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime