Trije mrtvi v streljanju na Madden esport turnirju

Včeraj se je v Jacksonville, Florida zgodila prava tragedija. V mestu Jacksonville Landing, natančneje v igričarskem baru GLHF, se je odvijal turnir iz igre Madden 19.

Vse je potekalo kot ponavadi, turnir je bil celo streaman preko Twitcha, kar naenkrat pa se je zgodilo nekaj nepredstavljivega.

Zaenkrat so to nepotrjene informacije a eden od tekmovalcev, ki naj bi izpadel iz tekmovanja, je na prizorišče prinesel pištolo in začel streljati po vseh prisotnih.

Pod streli so podlegle tri osebe, ena od njih je tudi sam strelec, ki si je vzel življenje. Več ljudi je ranjenih a zaenkrat so vsi v stabilnem stanju in izven nevarnosti.

Med prenosom v živo je bilo moč videti dva igralca med igranjem, samo streljanje pa je bilo storjeno izven vidnega zornega kota kamere; slišati je bilo samo kričanje ter zvoke pištole. Twitch je sedaj ta posnetek odstranil.

Založnik igre Madden 19, Electronic Arts, je danes zjutraj preko Twitterja napisal sledečo objavo, svoje sožalje pa je sporočil tudi spletni servis Twitch:

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime