True Detective – 3. sezona dobila napovednik ter datum izida

Ena najbolj atmosferičnih ter napetih detektivskih serij, True Detective, je v prvi sezoni dobila pohvale od praktično vseh kritikov, zadeva pa si je nabrala tudi lepo število zvestih oboževalcev.

Žal druga sezona ni dosegla veličine in odličnosti svojega predhodnika a vseeno ni bila za odmet. Fanatični oboževalci so morda pričakovali preveč ter bili pri svojih pritožbah preglasni in zato je serija nekoliko zgubila na veljavi.

Vseeno pa so navdušenci ter nergači nestrpno pričakovali novice o tretji sezoni in sedaj, po treh letih, smo končno dobili prvi napovednik ter celo datum izida.

Tokrat bo glavno vlogo nosil igralec Mahershala Ali, ki ga morda poznate iz filmov Moonlight ter Luke Cage. Ali bo igral zveznega detektiva Wayne Haysa, ta pa prihaja iz Arkansasa.

Tretja sezona se bo odvila na območju Ozarksa, kjer bomo poleg umorom prisostvovali četici zanimivih likov ter se napajali odlične temačne atmosferičnosti, ki ji bo zopet priskrbel ustvarjalec serije Nic Pizzolatto. Ta je spisal vse epizode 3. sezone, v četrtem delu pa se bo združil z David Milchom, ki je poprej ustvaril serijo Deadwood.

3. sezona serije True Detective bo zopet izšla na programu HBO in sicer januarja 2019. Čakanja je še kar nekaj in če morda slučajno vmes iščete kakšen nadomestek, vam lahko priporočim serijo Mindhunters, ki zna zaigrati na podobne strune kot Pizzolattov izdelek.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft pravkar odkupil celo Bethesdo in vse njene licence iger

Kot strela z jasnega je udarila novica, da je Microsoft odkupil založnika ZeniMax Media, ki si med drugim lasti založnika Bethesdo Softworks,...

Return to Castle Wolfenstein dobiva oboževalsko predelavo

Skoraj 20 let mineva, odkar smo dobili odlično prvoosebno streljanko Return to Castle Wolfenstein. Ta je izšla ravno v času, ko se...

Crysis Remastered pestijo enake težave z optimizacijo kot original

Predelava prvega Crysisa se kopa v težavah že vse od same najave. Najprej so bili igralci zgroženi nad vizualno podobo, saj ta...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!