Dragon Ball FighterZ z novim Nintendo Switch napovednikom

Bandai Namaco je pokazal prvi napovednik za njihovo prihajajočo igro Dragon Ball FighterZ, ki bo izšla na konzoli Nintendo Switch. Celotno zadevo izdeluje razvijalec Arc System Works in skupaj z  založnikom Bandai Namco lepo sodelujejo ter pripravljajo igro za izid. Sam napovednik nam prikaže pretepačino Dragon Ball FighterZ v popolni luči, kjer delamo različne kombote in tepemo nasprotnike kot jih še nismo do sedaj. Celoten posnetek je dolg kar 4 minute, tako da vas čaka prava pretepaška poslastica.

Dragon Ball FighterZ je mogoče že igrati na PC, Xbox One in PS4. Za konzolo Nintendo Switch bo pa treba še malce počakati in sicer do 28. septembra.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!