Tekmovalci projekta Top streamer Slovenija opravili prvo nalogo! Čas za glasovanje!

Kot že veste že nekaj časa poteka projekt Top streamer Slovenija, kjer se je na tekmovanje prijavilo 5 streamerjev, vsakega od njih pa želimo predstaviti čimbolj širni publiki in same tekmovalce tudi nekaj naučiti.

Naši izbranci so imeli v preteklem tednu zelo pomebno nalogo. Morali so namreč ustvariti video, vsak od njih pa je moral posnetek naložiti na YouTube in poskušati pripraviti čimbolj zanimivo vsebino za svoje gledalce.

Sami smo nad posnetki precej navdušeni, saj so kvalitetni, vsak od njih pa si je izbral povsem svojo panogo, kar pomeni da smo se izognili ponavljanju vsebine (če bi vsak od njih samo posnel Fortnite kompilacijo, ne bi bilo preveč zanimivo, kajne?).

Spoštovani gledalci, sedaj je žogica na vašem delu igrišča. Namreč spodaj so našteti vsi posnetki naših tekmovalcev, vi pa lahko glasujete, kdo od njih je spočel najbolj zanimiv video! Svoj glas lahko oddate enkrat dnevno, glasovanje pa se bo zaključilo 7.9.2018.

Povezavo do strani glasovanje lahko odkrijete nad in pod vsemi posnetki. Veliko sreče našim pogumnim tekmovalcem in upamo, da bo odziv publike čim večji!

Povezava do glasovanja

 

Illusion

xDejvii

UnK1T

Appleyard

Dinotti

Povezava do glasovanja

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime