Kojot Vili bo dobil svoj film

Verjetno bi težko našel koga, ki v svojem življenju še ni slišal za Kojota Vili oz. Wile E. Coyote, ki je v svoji risankasti avanturi s pomočjo raznih orodij podjetja ACME dolga leta preganjal svojega večnega sovražnika, Cestnega dirkača, a mu končni cilj nikoli ni uspel.

Sedaj pogumni kojot dobiva prav svoj celovečerec, njegova dogodivščina pa se bo imenovala Coyote vs. Acme.

Za scenarij bosta poskrbela brata Siberman, ki sta bila podpisana pod zadnje tri sezone uspešne humoristične serije It’s Always Sunny in Philadelphia. Vlogo producenta je prevzel režiser filma The Lego Batman Movie, Chris McKay, to pa bo šele tretji film iz Looney Tunes vesolja v zadnjih 22-ih letih. Leta 1996 smo dobili košarkaški Space Jam, ki je zaslužil 230.4 milijonov dolarjev ter leta 2003 Looney Tunes: Back in Action, čigar zaslužek se je ustavil pri številki 70 milijonov zelencev.

Film je verjetno še precej daleč stran zato je na mestu, da si spodaj ogledamo najbolj zanimive utrinke nesrečnega kojota in znova obudimo spomine na otroštvo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime