SCUM kmalu na voljo!

Če niste zadnje leto ravno preživeli nekje v kaki jami, brez dostopa do širokopasovnih povezav ali brezžičnega omrežja ste verjetno že kdaj kje opazili igro SCUM. Naslov razvijajo naši južni sosedje in sicer bo plod kolaboracije dveh podjetji. Gamepires imajo do sedaj izdane igre kot so Gas Guzzlers, Croteam pa je znan po seriji Serious Sam.

Za predstavo SCUM si zamislite mešanico med Armo, PUBG in Tarkov, le da bi bile vse tri malce bolj poglobljene. Glavni aspekt igre je golo preživetje na otoku skupaj z ostalimi 64 sotrpini, medtem pa te gleda celotna nacionalka. Tekom igranja se bodo na otoku pojavljale opcije za razne mini igre, ki bodo primarno namenjene v užitek publiki, ko bodo že tretjič videli reveža med lobotomijo.
Pomemben del igranja je tudi zelo podroben zdravstveni karton, ki nam med drugim sporoča ali imamo prebavne motnje…ter kdaj bo potrebno skočiti v grmovje na manjšo ali večjo potrebo. Pomembno bo tudi koliko zob imamo v ustih, kajti ob premajhnem številu le teh, se bodo pojavile težave ob jedači…Ko si brez pa upaj, da najdeš mleko in čokolino sicer si hin…
Na otoku pa ne bomo sami, poleg ostalih igralcev so naši nasprotniki tudi zombiji, morda malce zlajana zadevščina a pustimo se presenetiti.

Že danes bo igra izšla v zgodnjem dostopu in z Gaming.si ekipo že nestrpno čakamo na uro izzida, da vam čim hitreje lahko podamo kako informacijo več, morda celo v obliki videa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime