Tochlight Frontiers dobil 15 minutni igralni posnetek

Razvijalci Echtra Games so pred kratkim pokazali novo Torchlight igro, katera je obnorela veliko oboževalcev ARPG žanra, saj bo poleg tega vsebovala že elemente MMO iger in tako še bolj povezovala ljudi med seboj. Razvijalska ekipa je bila prisotna tudi na letošnjem Gamescom dogodku in kar je tam ostalo za zaprtimi vrati je sedaj postalo na voljo tudi širši javnosti.

Dobili smo namreč igralni posnetek dolg kar 15 minut in v dolgem videu lahko odkrijemo marsikatero zanimivo informacijo. Morda najbolj zanimiva novost je dinamični cikel dneva in noči, to pa ne bo vplivalo samo na vizualno plat ampak tudi na samo igranje, saj se bodo na spremembe odzivali nasprotniki. Kjer smo podnevi na zelenici prešerno udrihali po goblinih, nas bodo ponoči čakali zlovešči okostnjaki, ki znajo biti bolj težak zalogaj.

Torchlight Frontiers bo izšel v začetku leta 2019 za PC, PS4 in Xbox one, na voljo pa bo tudi beta testiranje, na katerega se lahko prijavite preko njihove uradne spletne strani.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!