Gwent bo dobil kampanjo Thronebreaker: The Witcher Tales

Thronebreaker je bil sprva zamišljen samo kot enoigralski del kvartopirske igre Gwent, zadeva pa je bila sprva napovedana za izid že v letu 2017. A čas gre naprej in razvijalec CD Projekt RED je pred kratkim izjavil, da je zadeva toliko napredovala, da bo postala kar samostojna igra.

Tako se sedaj celoten projekt imenuje Thronebreaker: The Witcher Tales in če v tej novi verziji še vedno drži prvotni koncept zgodbe, bomo tokrat sledili Meve, Queen of Rivia, ki je med vojno z Nilfgaardom našemu junaku Geraltu podelila laskavi naslov “Geralt of Rivia” in ga privzdignila v viteški stan. Meve je v knjigah samo bežno omenjena a zagotovo bi sledenje njenemu štorijalnemu loku lahko sproduciralo nekaj zanimivih avantur.

Thronebreaker bo ponudil okoli 30 ur vsebine a ne pričakujte novih, klasičnih Witcher avantur, saj se bo v osnovi še vedno šlo za igro s kartami, ki pa bo vseeno drugačna od svojih konkurentov tipa Hearthstone, saj bo tu prisotna močna zgodba z odločitvami in posledicami.

Thronebreaker: The Witcher Tales zaenkrat še nima napovedanega datuma izida, se pa to verjetno zgodilo v 2019, razen če se Poljaki zopet odločijo povsem predelati igro…

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime