SCUM kar leti iz prodajnih polic

Če še niste vedeli, so naši južni sosedje v zadnjih letih pridno delali na povsem novem naslovu, imenovanem SCUM. Gre se za hrvaški razvojni studio Gamepires, njihova prva igra pa je trdojedrna preživetvena simulacija, pri kateri moramo skrbeti za številne statistike, nabirati surovine in opremo ter se boriti proti drugim igralcem.

Založnik Devolver Digital je včeraj ponosno objavil, da je SCUM postal njihov najbolj prodajan naslov. To niti ni presenetljivo saj so SCUM pod svoje roke vzeli večji streamerji, na Twitchu drži zdravo populacijo gledalcev in je zaenkrat najbolje prodajana igra na Steamu.

Zaenkrat pa SCUM na Steam platformi ne drži najvišje ocene saj so vtisi “Mixed”. Negativni vtisi so predvsem zaradi nestabilnih strežnikov, ki se pogosto rušijo in čeprav se razvijalec trudi zadevo čim prej odpraviti, je očitno, da takšnega navala niso pričakovali.

SCUM je zaenkrat na voljo v Early Access različici, kjer namerava ostati vsaj eno leto, Gamepires pa namerava v temu času vpeljati vse planirane mehanike kot so zgodba ter višje nivojska vsebina, ki zaenkrat niso na voljo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime