Battlefield V bo izšel en mesec kasneje

Založnik EA je včeraj sporočil javnosti, da bo novo poglavje njihove večigralske igre, Battlefield V, nekoliko zamudilo.

Špil, ki bi prvotno moral iziti 19. oktobra je sedaj zamaknjen za en mesec, tako da je novi datum izida 20. november.

Razlog naj bi bil odziv skupnosti, ki je igro preizkusila na sejmih E3 ter Gamescom. EA pravi, da so bili sicer igralci nad izdelkom navdušeni a si želijo vzeti ekstra čas, da bolj zbalancirajo igro. Sprememb naj bi bil deležen sam tempo igre, izboljšana pa naj bi bila tudi vidljivost nasprotnikov ter premikanje igralca. Pravijo, da bomo vse te spremembe lahko kmalu tudi preizkusili v odprti beti, ki se bo začela 6. septembra.

A morda je prestavljen izid samo marketinška poteza. Po igričarski industriji namreč krožijo govorice, da Battlefield V beleži zelo nizko prodajo preko prednaročil. Njihov prvotni datum izida bi jih postavil med dva zelo težka nasprotnika saj bosta v nekje istem obdobju izšla Call of Duty: Black Ops 4 ter Red Dead Redemption 2. S premikom izida so se tako morda izognili direktnemu spopadu, kjer bi znala trpeti prodaja njihovega izdelka.

Mimogrede, EA je pred kratkim izdal tudi prvi igralni napovednik, ki prikazuje Battlefield V na grafični kartici RTX 2080 Ti z omogočenimi RTX učinki, zadevo pa si lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime