Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition sedaj na voljo

Da je Divinity: Original Sin 2 v redu igra smo dokazali že lani, ko smo izdelek razglasili za najboljšo RPG igro 2017. Razvijalec Larian je od tedaj pridno delal na posodobitvah, včeraj pa je zadeva izšla pod imenom Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition tudi na konzolah, kjer so lastniki standardne kopije na  PC-ju prejeli posodobitev popolnoma brezplačno.

Definitive Edition boste pod svojo knjižico iger videli kot ločeno igro, popravek pa tehta zajetnih 8.2GB. Dodan je bila nova, “Story” težavnost, tu pa so tudi balansiranja, novi spopadi, spremljevalci ter celo naloge. Razvijalci so dodali in prepisali kar 150.000 besed, najbolj pa naj bi bilo spremenjeno tretje poglavje, ki se je v originalni različici čutilo precej nedokončano.

Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition vam ob zagonu ponudi preigravanje “Classic” ali “Definitive” verzije igre, shranjeni položaji pa med njima žal niso kompatibilni, saj so različice preprosto preveč drugačne.

Tako, Larian vam je ponudil odličen izgovor za ponovno preigravanje njihove mojstrovine, na vas je da zadevo zagrabite za roge! Mi zadevo že preigravamo in spremembe so vidne že od začetka, kjer smo končno prejeli bolj inovativen dnevnik nalog, ki ga je igra nujno potrebovala.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime