TowerFall bo izšel za Nintendo Switch 27. septembra

Priljubljena igra TowerFall bo izšla 27. septembra tudi za prenosno konzolo Nintendo Switch, dobila bo pa prav posebne vsebino, samo za uporabnike Nintendove konzole.

Poleg tega pa je razvijalec Matt Thornson povedal, da bo mogoče zadevo igrati kar v šest na eni sedežni garnituri, kjer bo glaven namen igranje eden proti drugemu. TowerFall ima preproste mehanike, katere hitro osvojimo, a za mojstrovanje si bo potrebno vzeti svoj čas. Poleg boj proti drugim igralcem (PvP), bo igra vsebovala tudi sodelovalni način, preko katerega bomo lahko svoje moči združili s še tremi drugimi igralci ter se zoperstavili različnim pošastim ter šefom.

TowerFall bo mogoče igrati 27. septembra, zadevo pa lahko že danes prednaročite za 19,99$.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!