Warhammer 40,000: Space Marine trenutno brezplačno!

Če ste slučajno oboževalec Warhammer vesolja ali pa je vaša najljubša zvrst koljenje horde nepridipravov iz tretjeosebne perspektive, ob tem pa se vam po nogami nabirajo mlake sovražne krvi, tokratne akcije preprosto ne smete izpustiti.

Založnik SEGA ter spletna stran Humble Bundle trenutno ponujata brezplačne kopije igre Warhammer 40,000: Space Marine.

Špil, ki je iscer izšel leta 2011, drži na Steamu pozitivno oceno, v njem pa se podamo v vesoljske škornje kapetana Titusa. Tipček je veteran številnih bitk, zato se ob navalu sovražnega bataljona samo cinično nasmehne in iz malhe potegne eno od števnih orožij, ki jih bomo lahko med preigravanjem odkrili ter nadgradili. Da ne bo vse preveč dolgočasno, nam bodo na pomoč priskočile tudi posebne sposobnosti, te pa bo prav tako moč pripeljati na stopnjo višje preko nadgrajevalnega sistema.

Prisoten je tudi večigralski način 8 vs 8, kjer lahko sestavimo prav svojo četico vesoljskih marincev, moč pa je odklepati nova orožja in oklepe za razrede Assault, Devestator in Tactical Marine.

Za pridobitev svoje kopije boste potrebovali svoj račun na spletni strani Humble Bundle. Ko tega imate, kliknite sledečo povezavo, nato gumb “Get the Game” ter “Get It Now”, s tem da bodite prepričani, da imate obkljukano opcijo “Subscribe to newsletter”. Svoj ključ za Steam bi nato morali prejeti preko e-maila in karnaža vesoljskih zverin se lahko prične! Akcija velja samo do jutri zato ne odlašajte z nakupom!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime