Artifact dobil 20 minutni igralni napovednik

Valve je dolgo skrbno čuval, da v javnost ni pricurljalo preveč informacij o njihovi novi igri Artifact, sedaj pa je projekt očitno končno dovolj napredoval, da je pripravljen za predstavitev širši javnosti.

Tako je spletna stran IGN na sejmu PAX Artifact dodobra preigrala in tako nas sedaj čaka kar 20 minut dolg video, ki prikaže kar nekaj dobrot te prihajajoče kvrtopirske igre.

Torej za kaj točno se gre? Osnove so takšne, ki bi jih lahko pričakovali od fantazijske igre s kartami: imamo heroje, razne predmete, uroke, mano ter seveda karte. Artifact se napaja iz zgodovine večigralske igre Dota 2, zato je tudi sama igralnost malček podobna.

Imamo tri različne mize, kjer se na vsaki pretepajo heroji ter “creepsi”. Potem pride na vrsto nakupovalna faza, kjer zasluženo zlato od ubojev zapravimo na kartah in bitka se lahko nadaljuje. Nato nastopijo trije novi heroji (ki jih špil razporedi samodejno), mi pa se odločimo, kam bomo poslali okrepitve. Ko padeta dva stolpa od treh se lahko zmagoslavno udarimo po hrbtu saj smo zmagali!

Sliši se precej zakomplicirano in očitno je, da Artifact ne bo povsem tipična igra s kartami, saj bo precej poudarka na taktiki in pametnem odločanju pri nabavi kart. Špil še nima določenega datuma izida in ker se gre za Valve, ga tudi ni za pričakovati kaj kmalu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime