PewDiePie zna kmalu izgubiti naslov največjega YouTuberja

Felix “PewDiePie” Kjellberg že dolgo časa nosi naslov šampiona na YouTubu, kjer se njegov pošastno veliki kanal ponaša s kar preko 65-imi milijoni naročniki.

A morda se bo od laskavega naslova moral kmalu posloviti saj mu je tesno za petami en drug kanal, ki pa je sicer usmerjen v povsem drugo branžo videov.

Gre se indijski Bollywood kanal T-Series, ki trenutno poseduje 60 milijonov naročnikov. Analitik pri spletni strani Social Blade je napovedal, da bo kanal T-series v naslednje pol leta prehitel švedskega konkurenta. Slednji naj bi po šestih mesecih pri trenutni rasti posedoval 70.9 milijona naročnikov, medtem ko bo T-Series dosegel številko 85.4 milijonov sledilcev.

Trenutno stanje obeh kanalov
Napovedana rast

Od kje je T-series postal tako uspešen in kako mu uspe dnevno pridobiti kar 150.000 novih sledilcev? Kot rečeno, gre se za indijsko filmsko podjetje, ki pa ima pod krilom kar nekaj velikih imen Bollywood scene, njihovi posnetki pa so precej visoke kvalitete.

Razlika se pokaže tudi v populaciji saj naj bi YouTube v Indiji uporabljalo kar 225 milijonov ljudi in tisti, ki iščejo popularne Bollywood igralce, jih praktične vse lahko odkrijejo na T-Series kanalu.

PewDiePie se očitno tega zaveda in v spodnjem posnetku je poklical svoje sledilce za podporo in napovedal vojno konkurenčnemu kanalu.Video je sicer zafrkacnija saj bo PewDiePie še vedno služil ogromne denarce a vseeno mu verjetno za prihajajočo izgubo naslova ni povsem vseeno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime