PewDiePie zna kmalu izgubiti naslov največjega YouTuberja

Felix “PewDiePie” Kjellberg že dolgo časa nosi naslov šampiona na YouTubu, kjer se njegov pošastno veliki kanal ponaša s kar preko 65-imi milijoni naročniki.

A morda se bo od laskavega naslova moral kmalu posloviti saj mu je tesno za petami en drug kanal, ki pa je sicer usmerjen v povsem drugo branžo videov.

Gre se indijski Bollywood kanal T-Series, ki trenutno poseduje 60 milijonov naročnikov. Analitik pri spletni strani Social Blade je napovedal, da bo kanal T-series v naslednje pol leta prehitel švedskega konkurenta. Slednji naj bi po šestih mesecih pri trenutni rasti posedoval 70.9 milijona naročnikov, medtem ko bo T-Series dosegel številko 85.4 milijonov sledilcev.

Trenutno stanje obeh kanalov

Napovedana rast

Od kje je T-series postal tako uspešen in kako mu uspe dnevno pridobiti kar 150.000 novih sledilcev? Kot rečeno, gre se za indijsko filmsko podjetje, ki pa ima pod krilom kar nekaj velikih imen Bollywood scene, njihovi posnetki pa so precej visoke kvalitete.

Razlika se pokaže tudi v populaciji saj naj bi YouTube v Indiji uporabljalo kar 225 milijonov ljudi in tisti, ki iščejo popularne Bollywood igralce, jih praktične vse lahko odkrijejo na T-Series kanalu.

PewDiePie se očitno tega zaveda in v spodnjem posnetku je poklical svoje sledilce za podporo in napovedal vojno konkurenčnemu kanalu.Video je sicer zafrkacnija saj bo PewDiePie še vedno služil ogromne denarce a vseeno mu verjetno za prihajajočo izgubo naslova ni povsem vseeno.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!