Anthem – nov napovednik, demo v februarju, dialogi omejeni na dve izbiri

Razvijalec Bioware je na sejmu PAX 2018 končno izdal nekaj novih konkretnih informacij glede njihove prihajajoče večigralske igre Anthem.

Kot prvo smo dobili nov napovednik, ki prikaže nekaj novih igralnih izsečkov. Po videnem sodeč bo špil grafično spektakularen, več kot očitno pa je, da se špil močno zgleduje po Bungijevi uspešnici Destiny. V videu lahko malce podrobneje vidimo domače oporišče Fort Tarsis, ki naj bi ga bilo moč poljubno raziskovati, med kukanjem v vsako špranjo pa lahko naletimo na marsikakšno skrivnost.

Bioware pravi, da bo sicer Anthem revolucionaren saj naj bi združeval prvine večigralnosti ter pripovedništva. Zgodba naj bi bilo glavno vodilo igre, kako točno pa naj bi ta potekala pa iz napovednika ni jasno.

Na nadaljni potek naj bi močno vplivale naše odločitve čeprav je razvijalec potem dodal tudi še eno informacijo, ki bo razočarala vsakega pravovernega ljubitelja RPG iger. Dialogi bodo namreč močno okleščeni napram prejšnjim Biowarovim igram, kjer bomo v bistvu imeli na izbiro samo dve opciji.

Na koncu je razvijalec dodal še zanimivo informacijo kar se tiče preizkusne inačice. Anthem bo 1. februarja dobil demo, ki pa ne bo na voljo kar vsakemu mimoidočemu. Dostop bodo imeli namreč samo prednaročniki igre in tisti, ki so naročeni na EA-jev servis EA Access.

Anthem ima napovedan izid za naslednje leto in sicer 22. februarja 2019.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime