Grand Theft Auto V prejel modifikacijo, ki doda v igro Magneto superheroja

Če se še niste naveličali preigravanja igre GTA V (glede na prodajne lestvice, je špil še vedno huronsko popularen), je na vaš jedilnik prispela nova dobrota v obliki modifikacije.

Ta doda Magneto superjunaka , ki vam je zagotovo znan iz franšize X-Men. Tako bomo lahko uporabljali njegove bojevalne veščine od blizu, na voljo pa bodo tudi njegove posebne moči, kjer bomo lahko premetavali vozila ter celo vlake, sprožili EMP napade ter se poslužili ščita, ki strelivo odbije nazaj v sovražnika. Seveda ne bo umanjkalo tudi letanje po zraku kar bo spektakularnost pripeljalo še na stopničko višje.

Modifikacija je presenetljivo visoke kvalitete, prihaja pa izpod rok talentiranega ustvarjalca JulioNIB, ki svoj izdelek ponuja za prenos na sledeči povezavi. Za poganjanje boste potrebovali tudi ScripthookVDotNet, za model pa JulioNIB priporoča 3D model Magneto Days of  Future Past.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!