Kingdom Come: Deliverance – Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon DLC dobil prvi napovednik

Priznati moram, da mi sprva Kingdom Come: Deliverance ni ravno odgovarjal a ko sem se prebil malce globlje v igro, mi je ta srednjeveška simulacija začela dogajati in sedaj se že prešerno veselim prvega štorijalnega DLC-ja.

Ta se bo imenoval Amorous Adventures of Bold Sir Hans in bo v osrednjo vlogo postavil starega znanca Hans Capona. Da, to je tisti neprijetnež, ki je sprva na nas gledal zviška a kasneje se je omehčal in kmalu sta on in naš protagonist Henry prešerno nazdravljala in lovila lokalne vaščanke.

Naša naloga bo da pretihotapimo nekaj nakita v skrinjo Hansove izvoljenke, Karoline, a to ne bo tako preprosto kot bi morda izgledalo na prvi pogled. Avantura naj bi bila kar poštena, saj bo DLC ponudil od 10 do 15 ur nove vsebine.

Datum izida še ni znan a razvijalec Warhorse Studios pravi, da naj bi dodatek dobili čez kakšen mesec, skladno z brezplačno posodobitvijo, ki bo dodala viteške turnirje.

;

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime