Ashes of Creation dobil prvi igralni posnetek (alpha 1)

Če kaj sledite MMORPG svetu ste že slišali za zelo pričakovani MMORPG Ashes of Creation, za razvoj pa skrbijo dečki pod imenom Interpid StudiosGre za zelo ambiciozen projekt, ki so ga približno eno leto nazaj začeli na platformi Kickstarter, kjer so predstavili svojo idejo in tako začeli s prvo fazo izdelovanja imenovano “Alpha 0”.

Ekipa očigledno na svojem prvem projektu pridno dela in pokazali so nam kar nekaj posnetkov svojih kreacij, ki jih poganja Unreal Engine 4. Na letošnjem PAX dogodku pa so pokazali prvi igralni video, ki prikazuje boj. Ta bo sedaj testiran kar nekaj mesecev v t.i. “Alpha 1” fazi, testirali pa ga bodo skupaj s skupnostjo, ki je na Kickstarterju darovala največ denarja in si tako prislužila alfa ključe.

Seveda čaka ekipo še ogromna pot do konca in vmes se lahko zgodi še ogromno stvari, ampak za enkrat lahko rečemo, da je koncept postavljen odlično in tudi razvijalci lepo napredujejo in uresničujejo svoje zastavljene cilje ter želje svojih podpornikov.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!