Ashes of Creation dobil prvi igralni posnetek (alpha 1)

Če kaj sledite MMORPG svetu ste že slišali za zelo pričakovani MMORPG Ashes of Creation, za razvoj pa skrbijo dečki pod imenom Interpid StudiosGre za zelo ambiciozen projekt, ki so ga približno eno leto nazaj začeli na platformi Kickstarter, kjer so predstavili svojo idejo in tako začeli s prvo fazo izdelovanja imenovano “Alpha 0”.

Ekipa očigledno na svojem prvem projektu pridno dela in pokazali so nam kar nekaj posnetkov svojih kreacij, ki jih poganja Unreal Engine 4. Na letošnjem PAX dogodku pa so pokazali prvi igralni video, ki prikazuje boj. Ta bo sedaj testiran kar nekaj mesecev v t.i. “Alpha 1” fazi, testirali pa ga bodo skupaj s skupnostjo, ki je na Kickstarterju darovala največ denarja in si tako prislužila alfa ključe.

Seveda čaka ekipo še ogromna pot do konca in vmes se lahko zgodi še ogromno stvari, ampak za enkrat lahko rečemo, da je koncept postavljen odlično in tudi razvijalci lepo napredujejo in uresničujejo svoje zastavljene cilje ter želje svojih podpornikov.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!