Nove podrobnosti o Fortnite “High Stakes” turnirju

Razvijalec Epic se pospešeno pripravlja za izvedbo časovno omejenega dogodka, ki naj bi se odvil nekje koncem tega tedna. Zadeva se bo imenovala “High Stakes”, med katerim bomo preigravali zanimiv nov igralni način “Gateaway”.

Razdelili se bomo v “squade” (skupine), ekipe pa se bodo morale popasti za štiri sefe, ki bodo naključno spuščeni po mapi. Ko bo skupina dosegla sef, ga bo morala zavarovati in iz njega ven izbezati dragulje, ki jih bo potem potrebno odnesti do čakajočega kombija. Recept za zmago je preprost: prva ekipa, ki bo pripeljala dragoceni tovor do kombija, je zmagovalna!

Zadeva se sliši zanimivo in kar je še bolj pomembno, zabavno.

Poleg ropanja sefov bo na voljo še kup drugih izzivov, umanjkali pa ne bodo tudi “skini” ter različni spreji. Če bomo v Gateway odigrali 10 spopadov, si bomo prislužili 10.000 XP, če pa bomo nasprotniku, ki nosi dragulje zadali 500 škode, nas pa čaka popolnoma nov sprej.

Nagrad tu še ni konec, saj če nam uspe pobrati dragulje v petih različnih obračunih, bomo pridobili popolnoma nov “glider”, če pa bomo zaključili vse tri izzive pa nas bo pričakal sijoč, nov pajser.

Kot rečeno, “High Stakes” dogodek naj bi dobili enkrat ta teden, če pa bi radi kakšno bolj lokalno tekmovanje, se lahko prijavite na naš Fortnite King of Slovenia#2 turnir, ki se bo začel že 23. septembra!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime