Napovedan nov Lord of the Rings MMO

Vse več je govora o novem Lord of the Rings MMO-ju. Informacije prihajajo od Leyou Technologies, ki so vzpostavili novo založniško hišo Athlon Games

Ti razvijalci in založniki so znani po izdelavi brezplačnih (F2P) iger za osebne računalnike in konzole, njihov cilj pa je ustvariti AAA igričarsko izkušnjo, katero bomo hoteli igrati vedno znova in znova. Ampak to je le delček podjetja, saj iz svojega rokava že stresajo novice o Lord of the Rings MMO igri, ki se bo dogajala pred dogodki originalnih knjig/filmov. Celotna zadeva naj bi se zelo poglobila na samo zgodbo in raziskovanje srednjega veka.

Za enkrat je zadeva komaj na papirju in pozivamo vas, da se ne prehitro hypeate, ker vsi vemo, da izdelovanje MMO iger pobere leta in leta težkega dela in na koncu lahko še vedno gre celotna zadeva v pogubo. Tukaj si lahko prebere uradno listino podjetja LeYou Technologies in njihovo poslovno posodobitev.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!