Netflixova The Witcher serija dobila glavnega igralca

Dolgo časa se je ugibalo, kdo bo filmsko upodobil našega najljubšega klavca fantazijskih pošasti Geralta v prihajajoči seriji The Witcher, ki jo bo založilo podjetje Netflix. Če v Google vtipkate iskalni niz “Who could play Geralt?” boste zagotovo naleteli na ogromno predlogov in priznati je treba, da je nekaj med njimi zelo dobrih.

A ugibanja je sedaj uradno konec, saj je Netflix uradno potrdil, da bo vlogo Geralta prevzel Henry Cavill.

Če se sprašujete kdo za vraga je ta tip, potem očitno ne gledate superherojskih filmov. Upodobil je namreč Supermana, tako v filmu Man of Steel kot v Batman v Superman: Dawn of Justice, nazadnje pa se je pojavil v Mission: Impossible – Fallout.

Henry je že avgusta javno izrazil zanimanje za vlogo saj je velik oboževalec Witcher knjig a pretkani falot je že takrat vedel, da je vloga njegova. Štiri mesec poprej je imel namreč sestanek z ustvarjalko serije Lauren Hissrich, ki je očitno takoj vedela, da je prav on pravi za vlogo:

“Nikoli ne bom pozabila strasti, ki jo je prinesel. On je Geralt. Vedno je bil. Neizmerno se veselim, da lahko Henry Cavilla sprejmem v Witcher družino.”

Henry je nad vlogo očitno navdušen saj je na svojemu Instagram računu delil spodnjo sliko (je neuradna), zanimivo pa bo videti, kdo vse bo še zasedel pomembni vlogi Yennefer ter Triss.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime