Netflixova The Witcher serija dobila glavnega igralca

Dolgo časa se je ugibalo, kdo bo filmsko upodobil našega najljubšega klavca fantazijskih pošasti Geralta v prihajajoči seriji The Witcher, ki jo bo založilo podjetje Netflix. Če v Google vtipkate iskalni niz “Who could play Geralt?” boste zagotovo naleteli na ogromno predlogov in priznati je treba, da je nekaj med njimi zelo dobrih.

A ugibanja je sedaj uradno konec, saj je Netflix uradno potrdil, da bo vlogo Geralta prevzel Henry Cavill.

Če se sprašujete kdo za vraga je ta tip, potem očitno ne gledate superherojskih filmov. Upodobil je namreč Supermana, tako v filmu Man of Steel kot v Batman v Superman: Dawn of Justice, nazadnje pa se je pojavil v Mission: Impossible – Fallout.

Henry je že avgusta javno izrazil zanimanje za vlogo saj je velik oboževalec Witcher knjig a pretkani falot je že takrat vedel, da je vloga njegova. Štiri mesec poprej je imel namreč sestanek z ustvarjalko serije Lauren Hissrich, ki je očitno takoj vedela, da je prav on pravi za vlogo:

“Nikoli ne bom pozabila strasti, ki jo je prinesel. On je Geralt. Vedno je bil. Neizmerno se veselim, da lahko Henry Cavilla sprejmem v Witcher družino.”

Henry je nad vlogo očitno navdušen saj je na svojemu Instagram računu delil spodnjo sliko (je neuradna), zanimivo pa bo videti, kdo vse bo še zasedel pomembni vlogi Yennefer ter Triss.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!