HyperParasite prihaja na Nintendo Switch

Še ena izmed iger, ki bo izšla na prenosno konzolo Nintendo Switch, tokrat bo to HyperParasiteGre za neusmiljeno streljačino, v stilu osemdesetih let. Igramo jo s ptičje perspektive, grafična podoba pa bo nosila všečen retro izgled osemdesetih. Za igranje bomo potrebovali hitre reflekse ter nekaj spretnosti saj špili iz tistega obdobja niso bili ravno mačji kašelj.

Poleg prihoda na Nintendo Switch bo zadeva istočasno izšla tudi na platformo Steam, vse to pa se bo zgodilo spomladi leta 2019. Spodaj si že lahko ogledate napovednik, ki vam zelo na hitro povzame, kako bo vse skupaj potekalo.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!