SCUM v enem tednu prodal 700.000 kopij, zaradi popravka strežniki zbrisani

Hrvaški razvijalec Gamepires danes zagotovo praznuje, saj je njegova igra SCUM v pičlih sedmih dneh dosegla zavidljivo prodajno številko. Igro, ki je še globoko v razvoju in je zaenkrat še v programu zgodnjega dostopa, so v samo enem tednu prodali v kar 700.000 izvodih!

Zaradi velikega navala so razvijalci najbolj sopihali zaradi enega velikega problema: preobremenjenost in rušenje strežnikov. Ekipa je takoj od začetka pridno delala na popravku in ta je danes končno izšel a je s sabo prinesel eno nevšečnost v obliki brisanja vseh strežnikov.

“Da smo lahko omogočili shranjevanje v enoigralstvu smo morali spremeniti format datotek shranjenih položajev. To pomeni, da so bili vsi karakterji pobrisani. Se opravičujemo za nevšečnost, v bodoče se bomo poskušali izogniti brisanju.”

Poleg tega je posodobitev prinesla optimizacijo pri delovanju strežnika kar naj bi zmanjšalo zamik med igranjem, popravljeni pa so bili tudi nekateri hrošči. Izbris karakterja zagotovo boli a treba se je zavedati, da so takšne stvari stalnica v naslovih Zgodnjega Dostopa.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime