Call of Duty: Black Ops 4 battle royale igralni napovednik

Black Ops 4 dobiva nove informacije glede svojega težko pričakovanega battle royale načina. Že včeraj smo vam poročali o razkriti mapi, ki naj bi bila največja v Call of Duty zgodovini, danes pa smo dobili prvi igralni napovednik, ki je namenjen specifično Blackout načinu.

Treba je priznati da je video precej navdušujoč in stori točno to za kar je bil ustvarjen: igralcem vzbuditi zanimanje, ki jih potencialno zna ponovno vrniti v COD franšizo.

Poleg pokanja, hitre akcije, prevažanje z raznimi vozili kot so quadi in helikopterji lahko razdalje prečkamo celo s pomočjo wingsuita, med objekti pa se bomo lahko s pomočjo prijemalne kljuke vihteli kot nek naspidiran Batman.

Med akcijo lahko uzremo tudi zombije, ki bodo očitno tisti PvE element, ki dandanes manjka v popularnih predstavnicah battle royale žanra kot so PUBG ter Fortnite.

Call of Duty: Black Ops 4 beta se bo začela na PlayStation 4 10. septembra, na PC-ju pa bodo prednaročniki igro lahko preizkusili 14. septembra.

Če vam prednaročila ne gredo od rok, boste primorani za preizkus primorani počakati en dan dlje, celotna igra pa izide na 12. oktober 2018.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime