Google Pixel 3, znan datum izida

Google je danes uradno obelodanil datum prihoda njihovega najprestižnejšega telefona Google Pixel 3. Dogodek, kjer ga bodo predstavili, bo potekal 9.10, prisotni bodo zgolj povabljenci (večji mediji). Nič hudega, tudi za navadneža bo poskrbljeno saj se bo vse skupaj v živo prenašalo na njihovi strani.

Odvijal se bo v New Yorku in Google naj bi na njem predstavil tri mobilnike Pixel linije. Tako pričujejo informacije, ki skozi zadnje mesece curljajo v javnost. Datum ne predstavlja nobenega presenečenja in je bil pričakovan (špekulacije so bile točne). Izid ostaja v oktobru, kar je veljalo tudi predhodnika Pixel 1 in 2, ki sta izšla 4.10.

Google Pixel 3 XL naj bi imel 6.2″ zaslon. Omogočal bo t.i. “superselfije”, imel naj bi tudi variabilno zaslonko med f/1.8 in f/2.2. Navaden Pixel 3 bo nekoliko manjši. 5.4″ zaslon, o kameri na njem ni dodatnih informacij.

V notranjosti obeh naj bi se skrival Qualcomm Snapdragon 845 in 4GB pomnilnika. Morda na prvi pogled številka izgleda okrnjena, saj nekateri konkurenti na trg pošiljajo 6GB in celo 8GB enačice. Vendarle, Googlova kamera je bila vedno primarni atribut Pixel serije in dokler ne dočakamo fotografij, ne bomo sodili.

Prvič naj bi luč sveta ogledal cenovno ugodnejša alternativa elitnima Pixel 3 in XL. Velikan Silicijske doline ga bo v linijo vključil kot konkurenta prihajajočemu iPhone 9.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime