The Division ta vikend brezplačno

Založnik Ubisoft sicer pridno dela na nadaljevanju igre The Division a med tem časom ne smejo pozabiti tudi na izvirnik. Ta je med svojim obstojem pridobil kar nekaj posodobitev in razširitev, ta vikend pa bodo igralci lahko zadevo preizkusili povsem brezplačno.

Zastonj bo na voljo samo standardna edicija igre kar pomeni, da se za preigravanje treh do sedaj izdanih DLC-jev (Underground, Survival in Last Stand) obrišemo pod nosom.

Igralci lahko sicer kadarkoli preizkusijo brezplačno, časovno omejeno inačico, kjer lahko priplezamo do 8 stopnje oz. preigramo 6 ur vsebine a ta “free trial” ni isti kot ta brezplačna verzija in ta vikend tudi ne bo na voljo.

Kot ponavadi, če se med preizkusom zaželite polne igre, lahko to dobite znižano za 70% do 11. septembra v Ubisoftovi štacuni ali do 10. septembra na Steamu.

Brezplačni preizkus igre The Division  je že štartal, zaključil pa se bo 13. septembra.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!