Gamingsi intervju: JureTrsanBlond

Kot že verjetno veste, smo kakšna dva tedna nazaj začeli z oddajanjem preko našega Twitch kanala, kjer bi radi gledalcem dostavljali redno, zanimivo in aktualno vsebino iz področja igričarstva.

V petek smo v naše prostore povabili vzhajajočo zvezdo slovenske YouTube scene, ki sliši na vzdevek JureTrsanBlond. Velja za trenutno najbolj popularnega Fortnite igralca v Sloveniji in njegov YouTube kanal dnevno pridobiva nove oboževalce.

Zato se nam je zdelo na mestu, da Jureta dodobra izprašamo in med drugim smo se dotaknili tem prihajajočih iger, kaj načrtuje v prihodnosti, kako bo šola vplivala na njegove posnetke, velik del pogovora pa smo seveda namenili igri Fortnite.

Več ko uro dolg posnetek si lahko ogledate bodisi na našem Twitch kanalu ali pa na spodnjem posnetku, ki smo ga naložili na YouTube.

Ne pozabite pa slediti Juretu na njegovem Instagram profilu ali pa na njegovem YouTube kanalu!

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!