Sammy’s Fortnite – Predstavitev

Za vse ljubitelje igre Fortnite sem se odločil spisati novico, v kateri vam bom predstavil organizacijo Sammy’s Fortnite. Gre za organizacijo, ki za igralce prireja Fortnite turnirje. Na turnir se lahko prijavi vsak in si s zmago zagotovi lepe nagrade. Začelo se je pred tremi meseci, ko se je lastnik Sammy odločil organizirati nekaj turnirjev za njega in njegove prijatelje. Po treh mesecih imajo na njihovem Discord strežniku več kot 1500 igralcev, ki so pripravljeni sodelovati na turnirjih, da pa vse skupaj postane še bolj zanimivo, imajo na Discord strežniku zraven “navadnih” igralcev tudi profesionalne igralce, ki ste jih že lahko srečali na večjih tekmovanjih. Z udeležbo na tekmovanjih se boste lahko borili proti profesionalnim ekipam, kot so Atlantis, Ninjas in Pyjamas, Epsilon, Mousesports, Method in ostalimi. V primeru, da se izkažete, pa se vam ponuja tudi možnost, da vas v katere od ekip sprejmejo.

Zasledil pa sem tudi, da je naš šampion k1nzell prav tako član Sammy’s Fortnite. Tako da, če ste njegovi oboževalci in si želite boriti proti njemu, imate sedaj idealno priložnost.

Predstavitveni video:

Pripravili so že več kot 50 turnirjev in do sedaj je bila njihova nagrada vedno 2000 VBucks. Verjetno pa se bo v bližnji prihodnosti to spremenilo in bomo začeli videvati tudi bolj bogate nagrade.

 

Za vas pa imam pripravljen še kratek intervju z lastnikom Sammy’s Fortnita:


  • Komu priporočate obisk vašega discord strežnika ?

Obisk našega discord strežnika priporočam vsem igralcem. Tako boste spoznali nove ljudi iz vseh koncev sveta, hkrati pa se vam ponuja možnost, da iz sebe naredite še boljšega igralca.

  • Od kje vas ljudje poznajo ?

Začel sem z CS PRO sceno kot tekmovalec in moje ime ItsSammyP je bilo od takrat zelo poznano ns e-sport sceni. Z močno zgodovino in znanjem CSja in PUBGja sem se takoj “zaljubil” v igro Fortnite in hotel ustvariti nekaj novega. Tako je nastal Sammy’s Fortnite.

  • Kaj ponujate vaši skupnosti ?

Sammy’s Fortnite gradi tesen odnos do skupnosti, tako da nagradi igralce in prireja zabavne turnirje. Imamo tudi močno bazo profesionalnih igralcev, vključno z podporo organizacij kot so Ninjas In Pyjamas, MouseSports, Team Secret ter dvakratni zmagovalci Summer Skirmisha Team Atlantis. Poleg teh pa je še veliko ostalih dobro znanih organizacij kot so Virtus Pro, Singlularity in Alliance. Računamo na to, da nam bo skupnost pomagala in nas podprla pri našem početju. Poleg tega pa tudi gostimo in profesionalno komentiramo naše turnirje s profesionalnim e-sport komentatorjem in istočasno mojim prijateljem Jamesom Banksom. To daje priložnost naši skupnosti spremljati profesionalne turnirje na našem twitch kanalu.

  • Mi zaupate vaše plane glede prihodnosti Sammy’s Fortnita?

Sammy’s Fornite in njegova prihodnost… Naj samo povem, da imam na moji steni veliko listkov, na katerih so zapisane vse moje ideje, plani, datumi, urniki in še veliko veliko več. Ostalo naj ostane skrivnost, lahko pa vam razkrijem, da planiramo gostiti prilagojene turnirje za vse načine igranja – SOLO, DUO in SQUAD, ki bodo vsakemu igralcu na našem Discord strežniku dali priložnost, da se uvrsti med top igralce in glede na naš točkovni sistem postane tudi zmagovalec celotnega Discord strežnika. Želim postati poznan, prav tako pa si želim, da bi se ljudje spominjali, da je bil moj Discord strežnik res nekaj posebnega in da je vsem igralcem dal tisto, kar so si želeli.


Tudi sam sem član Sammy’s Fortnita in moram priznati, da delujejo na profesionalnem nivoju in da vas udeležba na njihovih turnirjih zagotovo ne bo razočarala. Trenutno izdelujejo tudi spletno stran in predvidevam, da bodo v bodoče stvar popeljali le še na višji nivo.

Spletna stran: https://www.sammysfortnite.com/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCjq14OdZeLVliLeohkp_OAg

Twitter: https://twitter.com/SammysFortnite

Discord: https://discord.gg/NCXb4fc

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime