Nintendo je naznanil nov Nintendo Switch v slogu Pikachuja in Eevee

Vsak dan smo bližje izidu igre Pokemon Let’s Go Pikachu in Let’s Go Eeveein in Nintendo vsega tega navdušenja seveda ne bo izpustil zato je najavil izdajo konzole Nintendo Switch prav v Pokemon slogu, ta pa bo prešla v prodajo 16. novembra, skupaj z najnovejšo Pokemon igro.

Poleg same konzole bodo pobarvani tudi Joy-coni in Nintendo Switch postaja, kar naredi iz zadeve za Pokemon navdušence pravo pravcati zbirateljski artefakt. Poleg nove preobleke, bo paket vseboval še digitalno različico igre in Poke Ball Plus kontroler. To omejeno izdajo lahko že prednaročite tukaj.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!