Alan Wake bo postal TV serija

8 let mineva odkar nas je Alan Wake najprej strašil ekskluzivno na Microsoftovi konzoli Xbox 360, kasneje pa je doživel še predelavo za PC.

Čeprav je igra skozi svoj obstoj prejela dva DLC-ja, so oboževalci kar dolgo čakali na kakršnokoli novico o nadaljevanju in čeprav so se neki namigi pojavili, razvijalec Remedy ni nikoli uradno potrdil nadaljevanja.

A po vsem tem času bomo vendarle dobili nove avanture v Alan Wake svetu, čeprav verjetno ne na tak način, ki jih je kdorkoli pričakoval.

Zanimivo je, da je celoten Alan Wake bi strukturiran kot TV serija, sedaj pa se bo dejansko ponovno rodil v takšnem formatu.

Pisec in glavni pri projektu je postal Peter Calloway, ki je bil poprej izvršni producent pri seriji Legion. V projekt bo vpleten tudi Sam Lake, ki je bil glavni pisec za igro Alan Wake, njegov obraz pa je služil kot značilna faca, po kateri so oblikovali protagonista Max Payna.

Serija naj se ne bi toliko osredotočala na Alana ampak na stranske karakterje, ki so bili v igri precej zapostavljeni.

“Zgodba originalne igre je bila začetna točka, seme, ki bo zraslo v večjo zgodbo, ki jo raziskujemo v seriji. Razširili bomo ozadje tega norega in temačnega vesolja in se poglobili v nekatere aspekte globlje kot se je sama igra,” je povedal Lake.

In ne, žal še vedno nimajo v planu narediti nove Alan Wake igre a pravijo, da se zna to s časom spremeniti (beri: odvisno od uspešnosti serije).

Mimogrede, ste vedeli da je Alan Wake pred svojim izidom dobil tudi uradni pred-del, ki ga lahko pogledate na YouTubu? Zadeva se imenuje Bright Falls, v celoti pa si jo lahko pogledate v spodnjem posnetku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime