Dying Light: Bad Blood je danes izšla v zgodnji dostop

Dying Light je igra, ki je zanesenjakom najbrž ni potrebno posebej predstavljati. Vsi, ki ste pretekla leta preživeli pod gromozansko skalo in si res želite izvedeti za kakšno igro gre – prvenec se je dogajal v fikcijskem mestu Harran med olimpijskimi igrami v “Turčiji”. Prišlo je do okužbe in kar naenkrat je namesto gmote navijačev, domačinov in športnikov mogoče naleteti le na gnijoča trupla. Kot posebnega agenta te agencija odvrže z letala s precej podlo nalogo. “Lutka” se je uprla gospodarju in na tebi bo odvisno, ali boš predan prvotni nalogi, ali pa se bodo tekom igranja prioritete obrnile.

Igra je dve leti po izidu dobila obsežen dodatek Dying Light: The Following, ki vanjo vključi podeželje, napram dogajalnega prostora v osnovni igri, ki je bil postavljen zgolj v mesto Harran. Mnogotera srca je osrečila vključitev prevoznih sredstev, ki jih poprej ni bilo. Tako lahko sedaj zombije pobijaš na tisoč in en način.

Glavna odlika je bil vse od izida krasen parkour, ki ga od takrat več nisem opazil v konkurenčnih naslovih. In ta element je prenesen tudi v družinskega novinca.

Ampak tukaj nismo, da bi debatirali o štorijalnem delu igre. Tudi poljski razvijalec Techland je “podlegel” Battle Royale trendu, oz. kot so ga sami poimenovali – BrutalRoyale in Dying Light: Bad Blood je utelešenje ravno te. Z 11 igralci si postavljen v mesto, kjer boš nabiral ti. vzorce, ki se nahajajo znotraj posebnih “zombijskih anomalij”. Ob preostalih igralcih ti bodo po življenju stregla še gnijoča trupla in v bistvu gre za mešanico PvP in PvE. V fazi zgodnjega dostopa bo za igranje nujen nakup po ceni 19,99€, vsi “zgodnji” podporniki bodo prejeli tudi Founder’s Pack. Le ta po izidu več ne bo na voljo, bo pa Dying Light: Bad Blood takrat postal brezplačen.

Po ocenah razvijalcev se bo to zgodilo konec leta 2018 oz. v začetku 2019.

Povezava do:
Dying Light: Bad Blood
Dying Light (enoigralska igra – CO-OP do 4 igralci)

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime