League of Legends – LPL finale bo vseboval fizično mapo Summoner’s Rift

No, pa naj še kdo reče da Kitajci nimajo domišljije in zagnanosti.

V petek se bo v mestu Nanjing odvil LPL finalni obračun, kjer se bosta udarila finalista Royal Never Give Up ter Invictus Gaming.

Da bo dogodek masovno gledan, verjetno ne preseneča nikogar. Obe ekipi sta namreč že kvalificirani za svetovno prvenstvo v Južni Koreji zato bo dvorana verjetno polna do zadnjega kotička.

A morda najbolj zanimiv del tekmovanja ne bodo igralci ampak samo prizorišče dogajanja. Na plano so namreč ušle slike, kjer lahko vidimo ogromno mapo Summoner’s Rift, ki je bila zgrajena “zares” in poustvarjena do zadnje podrobnosti. Na Twitterju se je pojavil celo video, ki prikaže postopno grajenje ogromne makete in kakor je zadeva impresivna, vseeno obstaja vprašanje, čemu točno je namenjena.

Predvideva se, da bodo bistroumni Kitajci na bojišče preko hologramov projecirali dogajanje iz igre kar zna popeljati gledališko izkušnjo na povsem nivo.

Ugibati ne bo potrebno več dolgo, saj se bo finale odvil že jutri, 14. septembra ob 9.00.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!